Domeinnamen

Uw eigen domeinnaam

Een domeinnaam is een deel van de URL die de bezoekers intypen als ze uw website zoeken. Het is hetzelfde deel als uw navoegsel na de @ in uw mailadres. 

U kan dit zelf kiezen op voorwaarde dat de domeinnaam nog vrij is. Op basis van jaarlijkse of meerjaarlijkse overeenkomsten kan u een domeinnaam toe-eigenen. En zo gaat Wasp-online ook tewerk. Van zodra een domeinnaam geregistreerd wordt zal die als eigenaar de klant krijgen. 

De jaarlijkse lkosten van een domeinnaam liggen vast maar zijn wel afhankelijk van de extensie. 

 

Wat is wat en hoe weet je of een domeinnaam nog beschibaar is?

URL

Een specifiek adres om een locatie te herkennen. Deze adressen zijn wereldwijd uniform en steeds opgebouwd uit dezelfde onderdelen:

https://www.wasp-online.be/infopagina

waarbij https:// aangeeft dat je een beveiligde omgeving bezoekt. Deze omschrijving bepaalt het protocol dat je bezoekt. In dit geval een website
waarbij www aangeeft dat je een pagina bezoekt op het world wide web
waarbij wasp-online.be is de naam van de computer (server) waar de gegevens van de website op staan.  Dit deel is ook uw domeinnaam
waarbij /infopagina een subpagina is van de website die je bezoekt. 
 

 

Is mijn domeinnaam nog beschikbaar?

De keuze van een domeinnaam is volledig vrij en kan zeer creatief zijn. Wil je weten of uw domeinnaam naar keuze nog beschikbaar is? Zoek het hieronder uit:

 

 

Registreer vandaag nog!

Heb je een beschikbare domeinnaam gevonden? Wacht dan niet langer en registreer deze vandaag nog! 

Vanaf €20 voor een .be domeinnaam ben je zeker dat niemand anders met je geweldige idee gaat lopen. En het eerste jaar krijg je de registratie gratis op voorwaard dat er een website voor gebouwd wordt door Wasp-online! 

small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat