Wie is Wasp-Online?

Een kijkje achter de schermen

Wij gaan verder

We willen je een compleet pakket aanbieden en daarom zorgen we naast enkel het programmeren van uw website of webshop ook voor uw promotiemateriaal of sociale media. 

Niet enkel het opzetten maar ook opvolgen en onderhouden. Dit steeds in samensapraak met u, want u kent uw bedrijf uiteraard het beste. Zo kan uw sociale media mee zorgen voor de juiste impact op uw omzet. 

Ook voor het promotiemateriaal werken we enkel met het beste materiaal en zorgen dat uw wensen ook realiteit worden. Of het nu om een visitekaartje gaat of grote spandoeken, u zal steeds de beste producten vinden bij Wasp-Online. 

Digital Lovers

Is het moeilijk om een website online te plaatsen? Neen, eigenlijk niet. Maar hoe zit het met wetgeving, persoonlijke gegevens, regelgeving omtrent afbeeldingen en inhoud,…. 

Wij gaan verder en zorgen van bij het begin dat uw website of webshop voldoet aan alle hedendaagse regels. 

Dagelijks scholen we onszelf bij met nieuwe technologieën en oplossingen. Dagelijks gaan we online en offline op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. 

Wij stoppen niet

Alle dagen op zoek gaan naar nieuwe en soms betere oplossingen voor u als klant, Elke opportuniteit grijpen we aan om onszelf te verbeteren. 

We ontdekken graag

Iedereen is verschillend en elke klant heef zo zijn eigen wensen. Daardoor ontdekken we steeds nieuwe ideeën die we kunnen mee nemen naar een volgend project. 

We houden het eenvoudig

Geen ingewikkelde technische uitleg maar project besprekingen en oplossingen die je begrijpt. Hoe beter je alles begrijpt hoe vlotter alles verloopt. 

We werken stap voor stap

Van een persoonlijk intake gesprek tot duidelijke updates van het lopende project, alels wordt besproken en gedocumenteerd in een logische volgorde. 

Uw droom... Onze doelstelling!

We geloven in hard en doelgericht werken

Hard werken is leuk. Niet enkel omdat het zo hoort maar omdat je dan heel doelgericht projecten kan opleveren. 

Zijn alle dagen even intens? Gelukkig niet maar door steeds in het achterhoofd te hebben dat we tevreden klanten als resultaat wensen is dat een enorme drijfveer om hard te werken. 

 

 

Ontdek ons fantastisch team

Wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft ze?

Zonder hen kunnen we het niet

Johan Homan

Zaakvoerder

Vicky Thijs

Creatief brein

Blacky

Ontstress hulp

Wil je uw zaak laten groeien?

Samen zorgen we er voor

small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat